My Andersson

Om mig

Jag blev mer intresserad av att fota med systemkamera när jag kom till elevhemmet för att det fanns 2 personer i personalen som har en så kallad fotoklubb.
En av dem (min kontaktperson faktiskt) har också en systemkamera och därför började jag tänka att jag kanske var intresserad av det för att han då visade några bilder han hade tagit under året och då tänkte jag att det kanske var något för mig.
När jag hade varit på den där fotoklubben så var jag jätteglad att jag hade med min systemkamera, som jag hade lånat av mamma, för att det fanns någon på elevhemmet att dela tankar med och att han då kunde hjälp mig att utveckla mig lite mer än att bara ta en bild och sedan bli nöjd.
Jag och min kontaktperson har till och med varit ute utöver fotoklubben och fotat för att jag har tyckt om det så mycket.
Därför tror jag att jag kommer fortsätta att fota efter att jag har slutat gymnasiet och flyttat ifrån elevhemmet.

Jag fotar med en Nikon D80 och med objektivet AF-S Nikkor 50mm f/1.8G. .

Skogsområde vid Lärjeån

Nyponbuske

Fotat: Oktober 2021

En nyponbuske i kvällsljuset en kväll i oktober