Laddar sidan… 😊

Viktig information till elever och vårdnadshavare på Riksgymnasiet i Göteborg!

Utbildningsförvaltningen i Göteborgs stad beslutade att alla Göteborgs stads gymnasieskolor övergår till distansundervisning från och med onsdag 18 mars.

Angeredsgymnasiets lokaler är sedan dess stängda. Elever på Riksgymnasiet har dock möjlighet att ges undervisning i skolans lokaler. De alternativ som ges till att vistas på skolan är distansundervisning i hemmet eller distansundervisning på elevhemmet. Undervisningen sker via Hangout och Google classroom.

Habiliteringsinsatser planeras utifrån elevernas prioriterade önskemål och bästa möjliga förutsättningar för att förhindra smittspridning. Habiliteringspersonalen nås som vanligt på telefon och mail.

Elevhemmet har öppet som vanligt. För att minska smittspridning har elevhemmets kompetensutvecklingsdag på påsklovet ställts in och elevhemmet har därmed öppet alla dagar under påsklovet.

Vi på Riksgymnasiet följer utvecklingen och förändrar vår planering utifrån det rådande läget.
Våra huvudmän; Göteborgs stad och Bräcke diakoni, ger oss de riktlinjer vi behöver ha för att upprätthålla det samhällsansvar vi har i verksamheten.
Eftersom dessa kan komma att förändras på kort varsel ber vi er som har frågor kring dagsaktuell situation att höra av er
.

På gång