Laddar sidan… 😊

Anmälan öppet hus 2020

Vi har alltid Öppet Hus på Riksgymnasiet, fredag i vecka 45, varje år. Tyvärr har vi fått ta beslutet att ställa in årets Öppet Hus i den form vi brukar ha det, på grund av rådande omständigheter med Coronapandemin. 

Istället kommer vårat Öppet Hus i år att vara digitalt. 

Du anmäler dig nedan så hör vi av oss till dig med en länk där du kan följa oss under dagen. Vi kommer att guida dig runt i våra lokaler, besöka lektioner, habiliteringen och elevhemmet, träffa personal och nuvarande elever. Du kommer att få information och kan ställa dina frågor. 

Vi kommer att skicka ett program till dig med information och hållpunkter under dagen. 

 

Studiebesök 
Har du inte möjlighet att vara med oss under Öppet Hus så kan vi ordna ett digitalt studiebesök en annan dag. Det innebär att

du anmäler dig nedan så bokar vi ett datum (tillsammans med dig) då vi guidar dig digitalt med webbkamera runt i våra lokaler och svarar på dina frågor kring verksamheten. 

 

Besöksdag/ar. 
Känner du att du vill veta/se mer efter ovanstående kontakter, så har vi ytterligare ett erbjudande. Vi brukar bjuda in till att komma på besök till Riksgymnasiet och följa en elev/klass under en dag eller flera. Du får följa med på lektioner, har möjlighet att delta på habiliteringspass och besöka/bo på elevhemmet.  

Du får insyn i hur en dag kan se ut och får träffa personal och elever. Du väljer själv om du vill vara med under en eller flera dagar. 

 

För närvarande är det svårt att ta emot dig på studiebesök eller besöksdagar på grund av Coronapandemin. Men i de fall det känns viktigt att besöka oss så vill vi att du hör av dig till oss så diskuterar vi hur vi kan göra ett undantag.

 

Vid frågor kontakta:  
Calina Folme, rektor, tfn: 0702-15 31 90  

Med vänliga hälsningar 
Riksgymnasiet för Rh-anpassad utbildning, i Göteborg. 

Inga otillåtna tecken såsom bindestreck. Endast nummer.
Stäng

På gång

Inget evenemang hittades!