Alice Grimm Larsson

Om mig 

Jag heter Alice Grimm Larsson, jag är 19 år gammal och går sista året på Riksgymnasiet i Göteborg där jag läser inriktning media.
Jag är mycket för det digitala, jag gillar att fota men det som jag tycker är roligast är att få redigera och göra iordning bilderna sedan.
Jag gillar konst, det livar upp vardagen liksom! Konst kan skapa mycket känslor hos människor, sorg, glädje, ilska, ja allt möjligt.

Med min konst vill jag förmedla glädje och eftertänksamhet.

Jag tycker att det är väldigt kul att fota, men ibland kan det vara lite krångligt eftersom att jag har svårigheter med armar och händer och då samarbetar de inte ibland med mig vilket kan vara frustrerande. Men när de samarbetar, då är det extra roligt. Jag fotar enbart med min mobil pågrund av att det är lättare att hålla i min mobil än vad det är att hålla i en kamera. Jag har en iPhone XS som jag har fotat alla mina bilder med på denna utställning.

Jag har en blogg där jag skriver om mitt liv och hur det är att leva med en CP-skada. På bloggen lägger jag även upp mycket bilder för att jag tycker att det ser mycket roligare ut än om man bara har text. Om ni år nyfikna på min blogg får ni gärna gå in på den och kika, min bloggadress är: www.alicegrimm.se.

Jag driver även instagramkontot @alicegrimmscpliv, där fotona alltid är prio ett för mig. Gå gärna in och kika på mina sociala medier!

Skogsområde vid Lärjeån

Ek

Fotat: Oktober 2021

Skogen är magisk, det finns något magiskt med träd och det gröna i bladen och i marken. Att ta hand om vår skog är viktigt, miljön är allt vi har!

klicka på bilden för större

Ängel 

Fotat: Oktober 2021

Att hitta lugn och nöjdhet i livet, kan denna ängel ge dig, genom att bara titta på den blir du lugn

klicka på bilden för större

Lysande Ängel

Fotat: November 2021

En lysande ängel betyder tur i livet, den förmedlar lycka och kärlek!

klicka på bilden för större

Anton Nilsson

Se hans bilder

My Andersson

Se hennes bilder

Gustav Öhlund

Se hans bilder

Wilma Rasmussen

Se hennes bilder