Helgen den 19-20 nov deltog elever från Riksgymnasiet Göteborg i Göteborg Open.

Göteborg Open är en rekryteringstävling i parasport för ungdomar, där ungdomar få testa på och tävla i olika sporter.

Riksgymnasiet arrangerar grenen rullstolsinnebandy och är en av alla samverkansorganisationer som är med och anordnar dagarna.

I år var det två lag som deltog i rullstolsinnebandyn, förutom Angry Seagulls från Riksgymnasiet Göteborg deltog Aktivitetsföreningen på Riksgymnasiet i Umeå med ett lag. Lagen gjorde upp i två intensiva matcher.

En viktig del med Göteborg Open är att låta nyfikna ungdomar prova på nya sporter. I grenen rullstolsinnebandy deltog förutom lagen tio barn och ungdomar. Tillsammans med lagspelarna mixades dessa spelare ihop till nya lag för matchspel.

Läs mer om tävlingarna på Göteborg Opens egen hemsida.

Eleverna från Riksgymnasiet deltog i grenarna Boccia, Elhockey, Parallellslalom, Rullstolsinnebandy
och 60 meter rullstolkörning