13- 17 mars åkte 7 elever med personal från Riksgymnasiet i Angered/ Göteborg, på sin årliga skidresa till Trysil.
Resan arrangeras ihop med skidinstruktörer från Trysilguidene. Dessa instruktörer är specialutbildade och kan erbjuda individer med olika funktonsnedsättningar möjligheten att susa ner för backen på särskilt anpassad skidutrustning av varierande slag.

Under tre soliga dagar hade eleverna möjlighet att uppleva och prova på att åka skidor, för några av dem för första men säkerligen inte sista gången. Efter skidåkningen längtade deltagarna till hotellets spa och relaxavdelning för att mjuka upp stela och ansträngda muskler. Särskilt omtyckt var den uppvärmda utomhusbubbelpoolen. Energin fylldes på genom hotellets gedigna buffé – till både frukost, lunch och middag.

Till och från Trysil åkte eleverna och personalen i en särskilt anpassad buss utrustad med lyft, toalett och rymlig interiör.
Hela resan bekostades av fondmedel som sökts under hela året.